Μενού
< Επιστροφή

18.11.2022

Ολοκλήρωση Εκσυγχρονισμού του Συνεταιριστικού Ελαιοτριβείου για το 2022

Στο πλαίσιο της Δράσης Δiv του εγκεκριμένου προγράμματος 611/14 & 615/14 για το έτος 2022, στο οποίο συμμετέχει η ΟΕΦ ΑΕΣ Αμπελοφύτου και αφορά τη βελτίωση του εξοπλισμού και των υποδομών του ελαιοτριβείου, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες στο ελαιοτριβείο και η προμήθεια εξοπλισμού, πριν την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα έγινε βελτίωση των υποδομών του εσωτερικού χώρου του ελαιοτριβείου (βελτίωση βιομηχανικού πατώματος, αντικατάσταση παραθύρων) και τοποθετήθηκε θερμομονωτικό πάνελ στο εσωτερικό της οροφής του κτιρίου. Αντικαταστάθηκε όμως και το παλιό Decanter από ένα καινούργιο της σειράς φυγόκεντρων διαχωριστήρων SPI, η οποία είναι avant-garde τεχνολογίας, εξαιρετικά υψηλής δυναμικότητας και με εξαιρετικές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε το καινούργιο Decanter στις παρακάτω φωτογραφίες

         

       

Όλη η διαδικασία τις βελτίωσης των υποδομών και το τελικό αποτέλεσμα αποτυπώνεται ακολούθως

   

 

Δόθηκε, επίσης, μεγάλη προσοχή και στη βελτίωση της διαχείρισης των αποβλήτων. Απομακρύνθηκε η παλιά δεξαμενή λυμάτων, αντικαταστάθηκαν και επεκτάθηκαν η σωληνώσεις αποβλήτων και πλέον τα λύματα συγκεντρώνονται σε νέους χώρους εκτός καταπακτής, στον εξωτερικό χώρο του ελαιοτριβείου.


Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση
Αμπελόφυτο Μεσσηνίας, ΤΚ 24400

Τηλέφωνο
27630 31672

Email
ampelofito@gmail.com

© 2021 Α.Σ. Αμπελοφύτου